Paket & Presentkort

Stora Trehörningen i oktobergryning


Våra vanligaste paket är Vandringspaket & Yoga & ridning, vi prioriterar alltid dig som har fått ett presentkort men vill gärna uppmana dig att boka i god tid. På Ösjönäs kan du uppleva, bo, äta och bara vara. Många vill kombinera detta på olika sätt och kunna ge bort en upplevelse i form av ett presentkort. Om du vill ge bort en summa och låta mottagaren välja upplevelse själv har vi tagit fram tre olika kategorier. Vi mailar dem inom 24 timmar efter beställning:


"Tyr"- ge bort ett presentkort för 595 kr och låt din vän välja mellan: 

Tvåtimmars ridtur med fika för en person

Ta med dig en vän upp i vår äventyrsbana.

Heldagspaddling i Tivedens Nationalpark för två med lunchpaket - välj mellan kajak eller kanot


"Disa" - ge bort ett presentkort på en heldagsupplevelse hos oss för 995 kr och låt din vän välja på:

en halvdag till häst och en halvdag till fots med lunchpaket,

guidad kajakpaddling i norra Vätterns skärgård eller i Tivedens Nationalpark & lunch,

vandringspaket – vandra med lunchpaket ät middag och övernatta på Ösjönäs.


"Idun" - till paret kan du köpa ett romantiskt presentkort för en gemensam upplevelse i Tiveden- de kan välja mellan att rida, paddla, cykla eller vandra. Övernattning, middag, frukost, bubbel och romantiska tillbehör ingår. Presentkortet kostar 2 990 kr och gäller två personer.


Du kan förstås också ge bort ett presentkort på en specifik upplevelse eller annat paket hos oss, maila oss så ordnar vi det. Nedan finner du olika förslag på paket som innehåller vanliga kombinationer som många har efterfrågat. 

Ridning

Vi erbjuder många olika turer och du kan läsa mer om dem under fliken ridning och genom att klicka på varje tur. De flesta som rider med oss väljer att bo i våra nya gästrum. De är inte så stora men det har länge funnits en stor efterfrågan på riktigt sköna sängar och egen dusch/toa. Bilder på gästrummen finns här. 

Romantisk Weekend - välj längd på tur och bo i romantiska Strandsmedjan. Pris från 1 695 kr per person inkl boende, middag, ridning och bubbel..

Om du vill ha ett lyxigare boende har vi romantiska weekend paket med ridning hos oss och boende på Sätra Bruks Herrgård och Vätternterassen.


Paddling

Paddla kanot/kajak i Tivedens Nationalpark med lunchpaket, bo i våra gästrum och ät gott hos oss på kvällen. Pris 995 kr per person.

Vi börjar med de guidade heldagspaddlingarna i Norra Vätterns skärgård så snart som möjligt i vår - klicka här för mer info om dem.


Vandringspaket

Tyska naturmagasinet "Norr" har listat de vackraste vandringarna i norra Europa och Tivedens Nationalpark hamnade på första plats! Här kan du kika på artikeln. Vi håller förstås med om att vandringen här saknar motstycke och vi vet hur du upplever den på bästa sätt. Vandra i två dagar, bo bekvämt med helpension och njut av Tiveden, pris per person 995 kr. Har du lite mer tid och vill stanna en natt på Tivedstorp och en natt på Ösjönäs så kan du läsa mer om vårt paket här.


Cyklingspaket

Här finns cykling som passar både dig som vill ha en utmaning och dig som vill ha avkoppling. Du kan cykla mellan olika boenden eller göra dagsturer utifrån Ösjönäs. Du kan hyra cykel eller ta med dig din egen. Pris för karta, boende i gästrum, middag och lunchpaket 995 kr med boende på Ösjönäs. Vill du unna dig en natt på lyxiga Sätra Bruks Herrgård och cykla i två dagar så klicka här. Om du vill uppleva mycket av Tiveden så har vi ett paket tillsammans med Tivedstorp med två nätter och helpension som kan du läsa mer om här.

Yoga & Mindfulness

I det här erbjudandet kombinerar vi ridning och yoga. Läs mer här!

Nya konferenspaket - klicka på "heldygnspaket" och "dagkonferens" för mer info.


Nu kan du se oss och en massa härliga bilder på