Naturnära boende

På Ösjönäs bor du alltid sjönära och med vildmarken in på husknuten. Det finns 55 bäddar och du kan välja mellan att bo i lakansbäddade safaritält eller gästrum med två bäddar i varje eller hyra hela hus.

Hund

Hundar är tillåtna i de flesta av våra boenden och de bokas i samband med bokning av boende. Vi har några hundfria gästrum och tält. Hundar är tillåtna på de gemensamma platserna utomhus och i gillestugan där vi vanligtvis serverar middag. Det är inte tillåtet att ta med hunden in i frukostmatsalen.

Elbilsladdare

Du kan ladda elbilen hos oss, vi har två laddare som startas med en app. Du laddar ner appen via Assemblin Charge, scanna QR-koden på laddaren och följ instruktionerna.

Boendealternativ:

Safaripaket

Safaripaket med helpension och kanot, välj själv hur länge du vill stanna. I våra fina safaritält från Sydafrika bor du så nära man kan komma vattnet.

LÄS MER

Vandringspaket

Vandra i vackra Tiveden! Vandringspaket med helpension. Bo i bekväma sängar, njut av vår mat och vandringstips. Välj själv hur länge du vill stanna.

LÄS MER

Fiskepaket

Fiskepaket med helpension, fiskekort och båt eller kanot. Sov i sköna sängar, njut av god mat och fisketips. Välj själv hur länge du vill stanna.

LÄS MER

Cykelpaket

En cykelsemester med helpension. Bo i bekväma sängar, njut av vår mat och få våra bästa tips på cykelleder. Välj själv hur länge du vill stanna. Ta med egen cykel eller hyr hos oss.

LÄS MER

Vinkelboda

Den gamla arrendatorsbostaden på gården. Kök, toaletter, dusch, gemensamhetsrum och 16 bäddar. Ett populärt, mysigt hus – en del av våra gäster återkommer årligen sedan 30 år. Utmärkt för grupper.

LÄS MER

Timmerstugan

2 sovrum med totalt 6 sängar, storstuga, badrum och kök. Stor altan ut mot vattnet. Avsides beläget i förhållande till övrig bebyggelse. Välj självhushåll eller köp till tjänsterna av oss.

LÄS MER

Strandsmedjan

Boende med helpension. I vår minsta stuga bor du så nära man kan komma vattnet. Dubbelsängen är bäddad när du kommer, vi städar när du åker och maten ingår.

LÄS MER