Vinkelboda

Vinkelboda är den gamla arrendatorsbostaden på Ösjönäs. På övervåningen finns ett sovrum med 4 enkelsängar, ett sovrum med två sängar (kan ställas ihop till en dubbelsäng) + två sovkojor samt ett sovrum med tre sovkojor. På nedervåningen finns kök och två toaletter med dusch. Här finns också ett sovrum med en dubbelsäng samt ett större rum för umgänge där det också finns möjlighet att lägga några personer.

De flesta av våra gäster väljer att köpa till sina måltider, men köket är utrustat för enklare matlagning med spis, ugn, micro, vattenkokare, kaffebryggare, diskmaskin samt kyl och frys och sittplatser för upp till 12 personer. Det finns även en grill vid uteplatsen.

Incheckning från kl 14 ankomstdagen. Utcheckning innan kl 10 på avfärdsdagen. Frukost ingår och serveras kl 8-9.30 i Kärnan (väldigt nära). Obs – städ och lakan ingår EJ om du inte har bokat till det.

Parkeringen finns vid huset – du kör in den mest södra infarten och runt ladan för att sedan kunna köra upp till huset. Receptionen hittar du i stora ladan ”Kärnan”. Vänligen checka in innan du kör upp till huset.

Glöm inte att boka aktiviteter och måltider om du så önskar i god tid. Bastu och/eller badtunna, yoga, ridning, höghöjdsbana, paddling, MTB eller vad det nu må vara.