Cykelpaket

Helpension i gästrum ingår för 2 personer i dubbelrum och för 1 person i singelrum. Ta med din egen cykel eller hyr en MTB hos oss. Incheckning är från kl 14. Du behöver lämna ditt rum senast kl 10 din sista dag.

Receptionen har öppet kl 9-17 och därefter hittar du personal som kan hjälpa dig på jourtelefon 0505-250 22. Ring gärna om du vet att du kommer/åker utanför receptionens öppettider. Middag serveras i eller precis utanför Kärnan (den stora ladan) vanligtvis kl 18.30. Frukost serveras i Kärnan mellan kl 8-9.30 och därefter kan du plocka upp ditt lunchpaket (gäller även sista dagen). Ta med en termos om du vill ha nåt varmt att dricka med din lunch under dagen. Vi beräknar att 0,5 liter är en rimlig storlek per person. Vill du ha större mängd går det att köpa till.

Boendet sker i gästrum som finns i husen nära ”Kärnan” där du även hittar receptionen. Rummen är små, sängarna är bekväma och bäddade när du kommer. Dusch och toalett finns i eller i anslutning till rummen. Lakan och städ ingår, ta gärna med ett större badlakan / badrock om du vill bada i sjön tex, mindre handduk ingår på rummet. Ta med bekväma skor och kläder efter väder, en liten ryggsäck, vattenflaska och sittunderlag. Vi hjälper dig med karta och tips på bra cykling. Du cyklar sedan på egen hand.

Glöm inte att boka till övriga produkter / aktiviteter i god tid innan ankomst så du får det som du vill ha det (gäller särskilt bastu / bad och ridning som bokas upp snabbt).