Paket & presentkort

PaketPresentkort

Paket

Safaripaket

Safaripaket med helpension och kanot, välj själv hur länge du vill stanna. I våra fina safaritält från Sydafrika bor du så nära man kan komma vattnet.

LÄS MER

Vandringspaket

Vandra i vackra Tiveden! Vandringspaket med helpension. Bo i bekväma sängar, njut av vår mat och vandringstips. Välj själv hur länge du vill stanna.

LÄS MER

Fiskepaket

Fiskepaket med helpension, fiskekort och båt eller kanot. Sov i sköna sängar, njut av god mat och fisketips. Välj själv hur länge du vill stanna.

LÄS MER

Cykelpaket

En cykelsemester med helpension. Bo i bekväma sängar, njut av vår mat och få våra bästa tips på cykelleder. Välj själv hur länge du vill stanna. Ta med egen cykel eller hyr hos oss.

LÄS MER

3-dagars ridning

Ge dig själv en lång helg i underbar natur – vi äter gott, badar och rider. Får tillfälle att stanna upp och att ta in livet med alla sinnen. Ridningen kommer vara i skog – på stig och skogsväg och i alla gångarter. De här dagarna passar därför de som är erfarna ryttare och som vill hänga med på det.

LÄS MER

Yoga & Ridhelg

Aktiv avkoppling under en helg där vi äter gott, andas, vandrar, yogar, badar och rider. Det här är en helg att stanna upp i. Som bjuder på yoga och meditation utifrån från flera traditioner. Vi blandar ridningen i skogen med yogapass både ute och inne. Boendet är i gästrum med bekväma sängar. Allt ingår.

LÄS MER

Presentkort

Uppskattat, enkelt och snabbt! Presentkortskoden kommer till din mailbox, dina vänner bokar själva online aktivitet och datum som passar. Välj mellan olika belopp som går att använda på valfria produkter. Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatum.