Safaripaket

Safaripaket med helpension och kanot, välj själv hur länge du vill stanna. I våra fina safaritält från Sydafrika bor du så nära man kan komma vattnet.

 

I safaritälten finns sovplats för fyra personer – två i innertältet och två i yttertältet. Sängarna är bäddade när du kommer och vi städar när du åkt. Handdukar ingår, ta gärna med en extra om du vill bada i sjön. Det finns elektricitet och element i innertältet och extra filtar i yttertältet.

Incheckning från kl 14 ankomstdagen. Utcheckning innan kl 10 avfärdsdagen. Middagar serveras kl 18.30 i ”Kärnan”. Lunchpaket kan plockas upp efter frukost som serveras kl 8-9.30 i ”Kärnan”. Vill du ha varmt vatten eller kaffe med ditt lunchpaket så ingår 0,5 liter per person (ta med egen termos och vattenflaska).

En kanot per tält och flytvästar för så många som du har bokat i varje tält samt extra säten ingår. MEN 4 stora vuxna är för mycket i en kanot – vi rekommenderar då att du bokar till något mer så alla kan ha det roligt och följa med på paddlingen. Tonåringar brukar uppskatta en egen kajak eller SUP.

Glöm inte att boka in andra extra aktiviteter om du så önskar i god tid. Bastu och/eller badtunna, yoga, ridning, höghöjdsbana, MTB eller vad det nu må vara.

Om du vill ha bilen så nära tältet som möjligt så kan du parkera vid Entré Ösjönäs och gå över den lilla träbron. Incheckning sker i receptionen uppe på kullen i ”Kärnan”. Vi rekommenderar att inte ta med mer packning än att du enkelt bär den själv från bil till tälten.