Bastu & badtunna

Njut en stund i eller vid vattnet. I bastu och badtunna får både kropp och sinne chans att mjukna.

Bada bastu eller badtunna? Eller både och? Vi erbjuder olika alternativ som passar våra olika gäster. För en kul kväll med kollegorna ser upplägget lite annorlunda ut än det som passar träningslägret, kärleksparet eller släktkalaset med de mindre barnen som behöver i säng i tid. Om du är tveksam kring vad som passar just er bäst maila gärna. Oavsett vilket alternativ du väljer så eldar vi åt dig, så låt oss veta när du vill att allting ska vara färdigt.

Baden förhöjer alla vistelser som vi erbjuder och många av våra gäster bokar i god tid för att försäkra sig om att kunna bada – gör det du också. Vi är mitt i en Nationalpark och vill respektera alla / allt som bor i och besöker naturen här.

Vi ber dig som vill festa hela natten att hitta ett annat ställe som passar bättre för det och passar på att önskar er en kul fest. Tack för din förståelse.

Beskrivning

Vi har olika alternativ att erbjuda:

Flytande bastun – precis när du har kommit över den lilla träbron som leder över till Entré Ösjönäs ligger den flytande bastun. Den bokar du 2 timmar i taget och priset beror på hur många ni är. 6 pers är max och är ni fler rekommenderar vi vildmarkscampen. Det finns även en badtunna vid bryggan och de kan bokas var för sig eller om du önskar ihop. Det finns ingen el och ingen dusch vid bryggan. Dass finns vid entrén.

Ensamma badtunnan – vid bryggan, där den flytande bastun ligger förtöjd, finns det en badtunna som kan bokas men inte oftare än en gång per dygn (den behöver tömmas, skuras, fyllas och eldas igen). Bastun och badtunnan kan alltså bokas var för sig eller om du önskar ihop. Vänligen ange vilken tid du vill att tunnan ska vara klar att bada. Det finns ingen el och ingen dusch vid bryggan. Dass finns vid entrén.

Vildmarkscampen – här vid strandkanten finns en större bastu med ett förmak / omklädningsrum, en badtunna och just inte mycket mer. Campen ligger lite mer avsides och du tar dig dit genom att följa stranden nord / nordost när du har gått över den lilla träbron. Här finns ingen el och ingen dusch men ett utedass.

Vad behöver jag ha med mig?

Handduk / badrock och badtofflor. Ficklampa (lite lyktor finns). Biologiskt nedbrytbara tvålar, schampoo etc. Om det är kallt så ta med en yllemössa.

Bokningsvillkor och betalning

Vid bokning erlägger du 20% som bokningsavgift. Vid avbokning får du inte tillbaka dessa 20%. Hur lång tid innan du kan avboka utan att betala resterande belopp beror på vad du har bokat – för bastu och badtunna gäller 10 dagar.

Om du är närmare än 30 dagar bokningstillfället kommer bokningssystemet be dig betala hela beloppet, om du är i mer god tid så betalar du 20% vid bokning och resterande via en slutfaktura som skickas innan ankomst. Du behöver inte själv hålla reda på när och om du ska betala mer för att behålla din bokning. Du kan i bokningsprocessen lägga till möjligheten att själv kunna ändra tid och dag för din bokning, då ändrar du det själv lätt här på hemsidan. Vill du avboka mailar du vildmark@osjonas.se.

Varmt välkommen med din bokning!