Yoga

Njut av Tiveden med alla sinnen.

På Ösjönäs har vi fantastiska möjligheter att göra yoga utomhus i alla väderstreck och två fantastiska yogasalar på övervåningen i huvudbyggnaden. Så vad än vädret bestämmer sig för att bjuda på så finns det en plats som passar. Vi erbjuder kundalini-, medicinsk- och yinyoga. För gruppbokningar vänligen maila oss på vildmark@osjonas.se.

Är du intresserad av yoga och ridning? Läs mer här!

Beskrivning

Om du kommer med en grupp som vill boka yoga så ber vi dig maila oss så hittar vi en tid som passar erat program. I övrigt hittar du lediga tider här i kalendern. Den kommer uppdateras löpande. Din lärare stämmer av önskemål och behov innan passet och gör en struktur utifrån deltagarna för dagen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga eller meditation.

Yogan kommer vara på övervåningen i Kärnan. Rummet öppnar 10 minuter innan passet börjar. Passet tar ca 75 minuter.

Vad behöver jag ha med mig?

Välj bekväma kläder som tillåter andning och rörelse. Ta gärna med en vattenflaska. Det finns mattor men om du har en egen som du trivs med är den också välkommen.

Bokningsvillkor och betalning

Om du bokar senare än 10 dagar innan betalar du hela beloppet i samband med bokningen. Om du är ute i mer god tid så erlägger du 20% som bokningsavgift. Vid avbokning får du inte tillbaka dessa 20%. Du kommer få en faktura på resterande belopp med mail. Du behöver själv inte hålla reda på om och när det ska betalas för att få behålla din bokning.

Hur lång tid innan du kan avboka utan att betala resterande belopp beror på vad du har bokat, för yoga gäller 4 dagar. Om du vid bokningstillfället har betalat hela beloppet men vill avboka enligt ovan så återbetalas allt utom 20% av beloppet.

För avbokning vänligen maila vildmark@osjonas.se Om du har valt möjligheten att byta datum i samband med din bokning så ordnar du det lätt själv på hemsidan.