Mountainbike

Hyr en mountainbike för dagen och upplev Tiveden på cykel.

Här finns små sandiga skogsvägar, vackra vindlande grusvägar och tekniska stigar att välja mellan. Att cykla mountainbike är ett perfekt sätt att njuta av det vilda kuperade skogslandskapet. Se stora stenblock, bada i de vackra sjöarna och rulla fram i de dramatiska dalarna – här finns mycket att utforska.

Vi erbjuder även cykelpaket med boende och helpension; LÄS MER HÄR

Beskrivning

När du bokar din cykel så ange vikt och längd så vi kan förbereda lämplig cykel åt dig, vi har cyklar från Merida i storlekarna XS-L och dessa passar bra för dig som är mellan ca 135-200 cm lång.

Cyklarna är vuxencyklar och kommer du med mindre barn rekommenderar vi att ta med egna cyklar till dem. Om barnen är för små eller om du har mer packning än du vill bära på ryggen har vi cykelkärra för uthyrning, maila oss för att boka den (vildmark@osjonas.se).

Vad behöver jag ta med mig?

Hjälm, karta och mountainbike från Merida ingår när du bokar en cykel.

Det kan vara bra att ta med en liten ryggsäck med något att äta och dricka. Det finns flaskhållare på cykeln men vattenflaskor ingår inte.

Bokningsvillkor och betalning

Vid bokning erlägger du 20% som bokningsavgift. Vid avbokning får du inte tillbaka dessa 20%. Hur lång tid innan du kan avboka utan att betala resterande belopp beror på vad du har bokat när det gäller mountainbikes gäller 4 dagar.

Om du är närmare än 30 dagar bokningstillfället kommer bokningssystemet be dig betala hela beloppet, om du är i mer god tid så betalar du 20% vid bokning och resterande via en slutfaktura som skickas innan ankomst. Du behöver inte själv hålla reda på när och om du ska betala mer för att behålla din bokning. Du kan i bokningsprocessen lägga till möjligheten att själv kunna ändra tid och dag för din bokning, då ändrar du själv det lätt här på hemsidan.

Vill du avboka mailar du vildmark@osjonas.se. Varmt välkommen med din bokning!