Mat

Njut av livets goda och gör det enkelt för dig – boka i samband med ditt besök hos oss.

Du har möjlighet att köpa till frukost, lunchpaket, kvällens middag och grillbuffé. I de flesta boendealternativ och vissa upplevelser ingår mat så kolla dina bokningar innan du beställer till mat.

Beskrivning

Du är välkommen att boka måltider även om du inte övernattar i något av våra boenden eller tar del av våra andra aktiviteter. Men det kan vara bra att veta att vi har ett litet kök med begränsade resurser – vi behöver framförhållning så förbokning av mat är nödvändigt.

Frukost
Frukost serveras kl 8-9.30 i stora ladan ”Kärnan”. Om du har bokat boende hos oss så ingår frukost i de flesta fall, då behöver du inte boka den här, utom i t.ex. Timmerstugan.

Lunchpaket
Efter frukost kan du plocka upp förbokade lunchpaket i köket. Det är ofta en pasta eller couscous sallad, bröd+smör, frukt. För grupper ordnar vi också med serverad lunch.

Kvällens middag / grillbuffé
På veckodagar erbjuder vi ofta kvällens middag, på lördagar serverar vi grillbuffé. Vin och öl mm finns att köpa till maten som serveras kl 18.30.

Bokningsvillkor och betalning

Vid bokning erlägger du 20% som bokningsavgift. Vid avbokning får du inte tillbaka dessa 20%. Hur lång tid innan du kan avboka utan att betala resterande belopp beror på vad du har bokat – för mat gäller 4 dagar.

Om du är närmare än 30 dagar bokningstillfället kommer bokningssystemet be dig betala hela beloppet, om du är i mer god tid så betalar du 20% vid bokning och resterande via en slutfaktura som skickas innan ankomst. Du behöver inte själv hålla reda på när och om du ska betala mer för att behålla din bokning. Du kan i bokningsprocessen lägga till möjligheten att själv kunna ändra tid och dag för din bokning, då ändrar du det själv lätt här på hemsidan. Vill du avboka mailar du vildmark@osjonas.se.

Varmt välkommen med din bokning!