Vi erbjuder ridning med eller utan boende och mat, du kan förstås också kombinera med andra aktiviteter. Här på gården finns flera olika töltande raser som islandshäst, Paso Peruano, Paso Fino och Rocky Mountain Horse. Förutom de töltande hästarna finns vackra Thor för de som vill ha en större häst.

Nedan finner du olika upplägg.

  • Vintertur 595 kr med varm dryck och macka, 2 timmar i Tivedsskogarna. Erbjuds fram till 1 mars 2019. BOKA HÄR!
  • Tvåtimmarstur 695 kr från 1 mars och framåt.
  • Halvdagstur 895 kr med fika, erbjuds mars-nov och även vid fint vinterväder. 
  • Heldagstur, 1 445 kr med lunch och kaffe, erbjuds maj - sept. 
  • Herrgårdstur, 2-dagar 3 990 kr - skäm bort dig med en natt på Herrgård och två fantastiska dagar på hästryggen. Nya datum 24-25 aug! Våren 2019 är fullbokat!
  • Yoga & ridning, fre-sön, 3 500 kr. Våren 2019 är det fullbokat utom 26 - 28 april.
  • Romantisk weekend - boende på Sätra Bruks Herrgård och ridning på Ösjönäs, 4 490 kr för två. Plats finns 25 maj och 8 juni (ridning möjlig både lördagen och söndagen).

Många av våra gäster kommer igen - om och om igen. Det gör att vi varje år försöker hitta på nya stigar och turer. Nu är inte det en så betungande uppgift. Ingen annan Nationalpark än Tivedens skyddar den här typen av gammal skog och den räknas som en av Sveriges absolut vackraste. Dessutom har vi Ridleder Tiveden, ett nätverk av 40 mil ridleder så vi har mycket att välja på. 

En del datum bokas upp fort, så vet du att du vill komma så maila. Vid avbokning av turer med endast ridning kan du avboka utan avgift fram tills 10 dagar innan, därefter kan du tillgodogöra dig 50% av beloppet vid en senare bokning. Avbokning av turer som innehåller boende som sker senare än 4 veckor före beställd tid debiteras med 75 % av avtalat pris. Avbokning som sker senare än två veckor före beställd tid debiteras med 100% av avtalat pris. Bokningsavgiften (20 % av beloppet) återbetalas ej. 

När du bokar vill vi att du meddelar namn, vikt/längd och erfarenhet på alla samt ev specialkost. Av säkerhetsskäl är det viktigt att du lämnar korrekt vikt när du bokar. Maxvikt för islandshästarna är 85 kg. Om du har specifika önskemål om vilken häst du vill rida så ska vi göra vårt allra bäst för att möta dina önskemål men vi kan inte garantera att du får just den hästen. Vi tar inte emot nybörjare som aldrig suttit på en häst eller organiserar barnridning där någon går runt och leder en häst. Däremot har vi ingen åldersgräns - kan du hantera/sköta och rida din häst i skogen och på väg självständigt snabbare än skritt är du varmt välkommen till oss.

Många har upptäckt vilken uppskattad gåva ett presentkort på Ösjönäs är. Du kan ge bort presentkort på vilken tur eller vilket upplägg du vill - bara maila oss vad du vill ge så ordnar vi det.  

Klicka här för kontakt !